Sherlock Søget

Sherlock Søget - der er ikke flere ledige pladser

Sherlock Søget er et online Nose Work event, hvor du og din hund skal udføre 12 opgaver i perioden fra d. 1. marts til og med d. 31. marts 2023. Du kan frit vælg mellem at lade din hund søge efter en godbid, parring af duft og godbid, eller efter ren duft.


Du bestemmer selv hvor og hvornår du løser opgaverne.


Sherlock Søget er en oplagt mulighed for at få trænet Nose Work med din hund hjemme, og i det tempo der passer dig. Her kan du også få inspiration til din egen træning.


Hvem kan deltage

Det kræver ingen forudsætninger for at deltage. Eventet er både for nybegyndere og for dig, som har trænet Nose Work i længere tid.

 

Sådan foregår det
Eventet foregår i den lukkede Facebookgruppe Sherlock Søget. Her bliver de 12 opgaver uploadet d. 1. marts.


Du skal udføre, filme og uploade en video for hver opgave i Facebookgruppen. Videoerne uploader du i gruppen, efterhånden som du løser dem. Dine videoer skal være uploadet senest d. 31. marts.


Du kan også vælge ikke at uploade videoer, men udelukkende bruge eventet til inspiration til din træning.


Rosetter
Dine videoer vil blive gennemset og blive godkendt eller ikke godkendt. Hvis en opgave ikke bliver godkendt, kan du lave et nyt søg og uploade video af opgaven igen. Når du har fået godkendt 9 opgaver, sender vi en roset til dig.


Pris
Det koste 195 kr. at deltage i Sherlock Søget. Dette er inklusive en roset, som bliver sendt til dig, når du har fået godkendt 9 opgaver.


Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til Sherlock@poteskolen.dkhundetræning - hvalpetræning - Nose Work - hundetræner