Nose Work Begynder 1 - Intro

Nose Work Begynder 1 - Intro


Dette hold er for dig som ikke har prøvet Nose Work før. På holdet lærer din hund at blive god til at søge ved selvstændigt at arbejde med dens naturlige jagtinstinkt. Træningen er bl.a. også med til at øge din hunds selvtillid. Dette er et rigtigt godt fundament, til når hunden skal introduceres til at søge på ren duft.


I vil så småt blive introduceret til de fire elementer: Køretøjssøg, beholdersøg, indendørssøg og udendørssøg.


Vi arbejder udelukkende med godbidder på introholdene.


I undervisningen vil indgå praktisk træning og teori. Hundene er på én ad gangen. Derfor er det vigtigt at din hund kan sidde i bilen i pauserne. Hvis du ikke er i bil, finder vi også ud af det.


I er max. 4 kursister på holdet og der kræves ingen forudsætninger for at deltage.


Kommende hold

Poteskolen er desværre midlertidigt lukket.


Pris og sted

Træningen koster 1.195 kr. I prisen indgår 6 x 55 minutters træning. Vi træner forskellige steder i Hillerød - det vil blive oplyst i løbet af kurset.


Tilmelding

Du kan tilmelde dig til Nose Work hold, ved at udfylde tilmeldingsformularen. Når du har indsendt formularen skal du indbetale kursusprisen på MobilePay 25752275. Herefter er du sikret en plads på holdet.


Du får tilsendt en mail en uge før kursusstart med praktiske oplysninger.


Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du få refunderet kursusgebyret indtil 14 dage før kurset starter.hundetræning - hvalpetræning - Nose Work - hundetræner